POVESTI DE VIATASANATATE

Are doar șase ani dar a învins cancerul. A fost primit cu aplauze la școală

În urmă cu trei ani, Oliver a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastica acută. In cei trei ani petrecuți mai mult în spitale pentru proceduri specifice si tratament chimioterapic, băiețelul de doar 6 anișori a fost rar la grădiniță și la școală.

Acum, după ultima ședință de chimioterapie, Oliver s-a întors la școală. Aici a avut parte de o primire emoționantă! Colegi din toate clasele l-au întâmpinat cu aplauze și ovații. Oliver a mers timid dar cu un zambet inocent pe chip printre copii, evenimentul fiind foarte emoționant.

Drama lui John Oliver Zippay si al familiei sale din Ohio a început la sfârșitul anului 2016. Atunci micuțul și-a pierdut cunoștiința iar în cadere s-a lovit cu capul de pat. Verdictul medicilor i-a lovit crunt pe părinții băiețelului: leucemie limfoblastică acută.

Tratamentul a fost unul greoi și dureros. Oliver a suferit unele efecte secundare datorită căruia nu s-a putut dezvolta în ritmul celorlalți copii de vârsta lui. Însă cu multă răbdare și sprijin din partea profesorilor de la școală, băiețelul nu a rămas în urmă cu materia.