CelebritiesDE STIUTEntertainmentMoviesPOVESTI DE VIATASTIRI

Louie Anderson, cel care a făcut copilăria multor copii mult mai frumoasă, a murit la vârsta de 68 de ani! | DeStiut.ro

Louie Anderson, cel care a făcut copilăria multor copii mult mai frumoasă, a murit la vârsta de 68 de ani!

Louie Anderson, actor american de comedie recompensat cu trei premii Emmy, scriitor, interpret de stand-up şi prezentator TV, a murit vineri dimineaţă la vârsta de 68 de ani din cauza unui cancer. Louie Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicațiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său. Anderson avea un tip de limfom non-Hodgkin.

Născut în oraşul Saint Paul din statul american Minnesota, Louie Anderson a fost consilier pentru copii cu tulburări de personalitate înainte de a-şi face debutul în industria de comedie, după ce a câştigat primul loc la ediţia din 1981 a Midwest Comedy Competition, precizează Deadline.com.

Debutul comedic al lui Anderson a început în „The Tonight Show” cu Johnny Carson, unde comediantul a făcut prima sa apariție de standup TV în 1984. A fost o față cunoscută la televizor, inclusiv în calitate de gazdă a unei renașteri a show-ului „Family Feud” din 1999 până în 2002, în programele speciale de comedie și a avut frecvent apariții în talk-show-uri.

Citește și: PRIMUL FILM FILMAT EXCLUSIV IN SPAȚIU! Echipa rusă de film spațial este pregătită de lansare | DeStiut.ro

În rolul său din „Baskets”, Anderson a declarat pentru USA TODAY în 2017 că s-a „antrenat să joace” rolul de schimbare de gen după ce a încorporat memoria mamei sale, Ora Zella Anderson, în actele sale de standup.

„Scopul meu este ca, atunci când mă privești, ai putea spune: „Aceasta este Louie Anderson”, dar în câteva minute dispar complet și Christine iese complet”, a spus el despre rolul său premiat.

El are în palmares şi două premii Daytime Emmy, câştigate la categoria “cel mai bun actor într-un program animat” în anii 1997 şi 1998, datorită rolului interpretat în “Life with Louie”, un serial animat inspirat din viaţa sa şi difuzat de postul de televiziune Fox.

A scris şi câteva cărţi, inclusiv “Good bye Jumboo… Hello Cruel World”, un volum din categoria self-help dedicat oamenilor care se confruntă cu probleme cauzate de un nivel scăzut al respectului faţă de propria persoană.

Sursa

Citește și: „Inelul Einstein” reperat de Hubble la 3,4 miliarde de ani lumină de Pământ | DeStiut.ro

Citește și: Norul de cenușă cauzat de erupția vulcanului La Palma ajunge în România | DeStiut.ro

Citește și: The Dig: filmul Netflix care ajută la creșterea numărului de vizitatori în Sutton Hoo | DeStiut.ro