CelebritiesDE STIUTPOVESTI DE VIATASTIRI

Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României 2015, bruscată de poliști! Primarul Sectorului 4 sare în apărarea artistei | DeStiut.ro

Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României 2015, bruscată de poliști! Primarul Sectorului 4 sare în apărarea artistei

După ce a fost apostrofată și luată de braț de doi polițiști și de paznicul unui parc, Cristina Bălan, câștigătoarea emisiunii Vocea României a povestit pe pagina ei de Facebook tot ceea ce s-a întâmplat. Mai mult, totul s-a întâmplat în fața copiilor ei, care suferă de sindromul Down. Micuții au vrut sa se dea pe topogan, deși spațiul respectiv era închis.

“Voi scrie câteva lucruri despre întâmplarea de astăzi din parc, despre ce înseamnă lipsa totală de empatie şi înţelegere, când la mijloc e o situaţie mai dificilă. Sau mai specială. Veniserăm şi noi în parc, după kinetoterapie. Pentru că insistau copiii, pentru că nu ştiam că sunt închise unele puncte de distracţie. Am ajuns în parc, abia deschisesem portiera maşinii ca Toma al nostru era deja la jumătatea parcului, l-am strigat, în fine, după nişte insistente l-am convins să ne aştepte. Ce vreau să zic cu asta, copilul era nerăbdător să ajungă la tobogane. Am observat că primul loc de joacă cu tobogane era închis, aşa că am mers înspre al doilea. Am lăsat copiii să alerge, normal, eram în parc. Până să ajung eu la al doilea loc cu tobogane, ai mei erau deja suuuuus, sus de tot, se bucurau de joacă. Degeaba au pus autorităţile romane o bentiţă albă (hahaha) să semnaleze că e închis acolo; copiii nu s-au simţit intimidaţi şi au trecut pe sub râsul lor de bentiţa şi s-au căţărat imediat pe toate cele. Evident că degeaba le explica mami, cu vocea tot mai departe, că e închis, că nu e voie, ca una, ca alta. De menţionat că mai erau nişte copilaşi în zona aia, aşa că imposibil să-i conving pe ai mei că nu e voie. Adică pt alţii e, doar pt ei nu?”

a povestit Cristina Bălan în debutul mesajului.

Tot momentul a fost filmat de soțul artistei, fiind LIVE pe contul de Facebook al acestuia: Cine va plăti terapiile de recuperare ale copiilor după ce au asistat la asemenea scenă de groază? Cum este posibil un astfel de mercenar să tragă de o mamă cu forța să o ducă la secție. Și asta de ce, pentru că picii noștri, adevărați INFRACTORI, au urcat pe tobogane.” Mai jos se regăsește postarea completă cu filmarea atașată.

Vă rog, DISTRIBUIȚI cât mai mult, să vadă o țâră întreagă care sunt prioritățile statului român.Nu am cuvinte. Nu am cuvinte!!Cine va plăti terapiile de recuperare ale copiilor după ce au asistat la asemenea scenă de groază?Cum este posibil un astfel de mercenar să tragă de o mamă cu forța să o ducă la secție. Și asta de ce, pentru că picii noștri, adevărați INFRACTORI, au urcat pe tobogane………………… Doamne ferește!DOAMNE FEREȘTE, oameni buni!………………..Later edit: Pentru ca filmarea începe dintr-un punct in care lucrurile deja escaladaseră, as vrea să pun și în context totul.Am lăsat-o pe Cristina in parc, singură, cu copiii, iar eu am plecat sa iau de mâncare, pentru ca tocami ieșisem de la kinetoterapie cu ei si le era foame. Să ne fie clar, in parc ai voie, in plus, departe de a fi fost singurii din parc. Picii noștri sunt înnebuniți după tobogane. Cand le-au văzut in zare, au rupt-o la fugă, oricât a încercat Cristina sa ii tina departe de ele. Singura zona care era încercuită, deci 'zona interzisă', era fix cea cu toboganele. Până să-i prindă din urmă, ei deja erau in vârful lor. Când a venit doamna de la politia locală, Cristina fix asta facea. Tragea de ei sa coboare. A informat-o ca sunt doi copii speciali si ca necesita o munca de convingere, nu e lucru tocmai usor. A primit o replica de genul: "Lăsați, doamnă, că am si eu copii. Unde e autoritatea dvs fata de ei?". Asta la fix o secundă după ce Cristina ii explicase ca subt doi copii cu dizabilități. Voi înțelegeți?!Sar mai departe pt ca a scris si Cristina pe pagina ei mai in detaliu ce s-a întâmplat in acel timp si merg la mesjul pe care îl primesc de la ea, cum ca urmeaza sa fie arestata și dusa la secție. Am zis ca îngheț la volan. Cand am ajuns in parc, distinsul erou de la Politia Locală era in plin avânt asupra ei. Amândoi o incoltisera iar copii erau cukva izolați de mama. Înțelegeți tabloul?Restul… cred ca vorbesc imaginile de la sine.

Publicată de Gabriel Bălan pe Joi, 18 iunie 2020

Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României 2015, bruscată de poliști! Primarul Sectorului 4 sare în apărarea artistei

Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României 2015, bruscată de poliști! Primarul Sectorului 4 sare în apărarea artistei

După tot acest eveniment, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a ținut sa-i trimită un mesaj cântăreței, cerându-și scuze pentru modul în care s-au comportat angajații instituției pe care o conduce și spune că va lua măsuri.

„Bună dimineața, sunt Daniel Băluță, primarul sectorului 4 și doresc să vă exprim personal scuzele mele în legătură cu situația total nefericită în care copiii și dumneavoastră ați fost puși ieri! Sunt și eu tată și cu atât mai mult vă înțeleg revolta, nu e normal ceea ce s-a întâmplat! Vă asigur că voi lua măsuri ferme împotriva celor care au manifestat o lipsă totală de respect și empatie față de familia dumneavoastră! Voi reveni

– primarul Sectorului 4, Daniel Băluță

Cristina Bălan a postat mesajul primarului Daniel Băluță ,pe contul ei de Facebook, mulțumindu-i pentru ajutor:

„Bună dimineaţa, într-adevăr! Am adormit în România şi m-am trezit prin Germania. Vă las aici un gest omenesc pe care l-a făcut un om politic, care e în măsură să schimbe lucruri. N-am intenţia de a ridica în slăvi un gest care ar trebui să fie normalitate oriunde şi nici nu vreau capul lui Moțoc, dar doresc să schimbăm puţin interacţiunea dintre reprezentanţii legii şi cetăţenii oneşti. Avem nevoie de ajutor, când intrăm în situaţii dificile, nu de hărţuire. Când omul nu face cu rea voinţă un lucru, cred că trebuie ajutat, nu pedepsit. Când sunt copii la mijloc, trebuie respectaţi. Felicitări, domnule Daniel Băluță, pentru luarea de poziţie şi pentru discuţia constructivă pe care am avut-o!”

– Cristina Bălan

Citește și: 22 DE PACIENȚI AU MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE! | DeStiut.ro

Citește și: Gustav al III-lea al Suediei, regele care a sfârșit ucis de lucrul pe care îl ura cel mai mult… cafeaua | DeStiut.ro