DE STIUTEntertainmentLIFE STYLESOCIALSTIRITechnologyTEHNOLOGIE

Windows 11, disponibil din 5 octombrie | DeStiut.ro

Windows 11 disponibil din 5 octombriePhoto Credit: Microsoft

„Astăzi, suntem încântați să anunțăm că Windows 11 va fi disponibil din 5 octombrie 2021. În această zi, upgrade-ul gratuit la Windows 11 va începe să fie lansat pe PC-urile Windows 10 eligibile, iar PC-urile pre-încărcate cu Windows 11 vor începe să devină disponibile pentru cumpărare. O nouă experiență Windows, Windows 11 este conceput pentru a vă aduce mai aproape de ceea ce vă place.” a anunțat echipa Microsoft.

Pe măsură ce PC-ul continuă să joace un rol mai central în viața noastră decât oricând, Windows 11 este gata să vă stimuleze productivitatea și să inspire creativitatea.

Windows 11 disponibil din 5 octombrie

Iată la ce să ne așteptăm de la noua versiune:

 • Noul design și sunetele sunt moderne, fresh, curate și frumoase, oferind un sentiment de calm și ușurință.
 • Cu Start, te-am plasat pe tine și conținutul tău în centru. Start utilizează puterea cloud-ului și a Microsoft 365 pentru a vă arăta fișierele recente, indiferent pe dispozitivul pe care le-ați vizualizat.
 • Aspectele Snap, Grupurile Snap și Desktop-urile oferă un mod și mai puternic de a efectua mai multe sarcini și de a optimiza ecranul.
 • Chatul de la Microsoft Teams integrat în bara de activități oferă o modalitate mai rapidă de a vă conecta la persoanele care vă interesează.
 • Widget-urile, un nou feed personalizat alimentat de AI, oferă o modalitate mai rapidă de a accesa informațiile care vă interesează, iar cu funcțiile de performanță, viteză și productivitate de clasă mondială ale Microsoft Edge, puteți face mai mult pe web.
 • Windows 11 oferă cel mai bun Windows pentru jocuri și deblochează întregul potențial al hardware-ului sistemului dumneavoastră cu tehnologii precum DirectX12 Ultimate, DirectStorage și Auto HDR. Cu Xbox Game Pass pentru PC sau Ultimate, veți avea acces la peste 100 de jocuri de înaltă calitate pe PC pentru a vă juca pe Windows 11 la un preț lunar mic. (Xbox Game Pass se vinde separat.)
 • Windows 11 vine cu un nou magazin Microsoft reconstruit cu un design complet nou, facilitând căutarea și descoperirea aplicațiilor, jocurilor, emisiunilor și filmelor preferate într-o singură locație de încredere. Așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm călătoria pentru a aduce aplicații Android în Windows 11 și Microsoft Store prin colaborarea noastră cu Amazon și Intel; aceasta va începe cu o previzualizare pentru Windows Insiders în lunile următoare.
 • Windows 11 este cea mai concepută versiune de Windows cu noi îmbunătățiri de accesibilitate care au fost create pentru și de către persoanele cu dizabilități.
 • Windows 11 deblochează noi oportunități pentru dezvoltatori și creatori. Deschidem Magazinul pentru a permite mai multor dezvoltatori și furnizori independenți de software (ISV-uri) să își aducă aplicațiile în Magazin, îmbunătățind dezvoltarea aplicațiilor native și web cu noi instrumente pentru dezvoltatori și ușurându-vă reîmprospătarea aspectului în toate modele și experiențe ale aplicațiilor.
 • Windows 11 este optimizat pentru viteză, eficiență și experiențe îmbunătățite cu touch, pix digital și intrare vocală.
 • Windows 11 este sistemul de operare pentru munca hibridă, oferind noi experiențe care funcționează cum lucrezi, sunt sigure prin proiectare și ușor și familiar pentru IT de implementat și gestionat. Întreprinderile pot testa și Windows 11 în previzualizare astăzi în Azure Virtual Desktop sau la disponibilitate generală experimentând Windows 11 în noul Windows 365.

Citește și: Netflix pregătește „Tudum”, primul său eveniment virtual global pentru fani, pe 25 septembrie | DeStiut.ro

Sursa: microsoft.com

Citește și: Hackerii care au furat criptomonede au primit recompensă după un jaf de 600 de milioane de dolari | DeStiut.ro

Citește și: „Arca lui Noe vegetală”! Rezerva Mondială de Semințe, un proiect unic în lume, care ar putea ajuta la supraviețuirea omenirii! | DeStiut.ro

Citește și: Turism spațial! Ce ar însemna pentru planeta noastră o industrie a turismului spațial? | DeStiut.ro