POVESTI DE VIATASTIRI

Infirmierele de la un spital din București, filmate în timp ce spală pereții cu un mop murdar

În spațiul public au apărut astăzi imagini cel puțin neobișnuite de la spitalul Bagdasar-Arseni din București. În video se observă cum două infirmiere curăță pereții spitalului Bagdasar-Arseni cu un mop murdar.

Îmaginile au fost fost publicate pe Facebook de către deputatul USR, Emanuel Ungureanu, care susține că a primit filmarea de la un cetățean care „nu a mai suportat jegul și bătaia de joc”.

Infirmierele mânjesc pereții cu mopuri jegoase, după ce au întins mizeria și pe culoare”, a comentat Ungureanu, într-o postare publicată pe Facebook.

Cu aceleași instrumente infecte se face așa zisa curățenie și prin saloane. Este imperios necesar ca Ministerul Sănătății să mobilizeze urgent resursele necesare ca în spitalele României să fie instruite infirmierele cu reguli de igienă draconice”, a spus deputatul.

Conducerea Spitalului neagă orice responsabilitate pentru mopul jegos care umblă pe pereți de unul singur. De vină ar fi o firmă de curățenie contractată de spital ale cărei infirmiere au făcut ce trebuie, așa se șterg pereții. Nu am cuvinte dar aștept raportul DSP București în acest caz!”, a spus Emanuel Ungureanu.

Publicată de Emanuel Ungureanu pe Duminică, 12 ianuarie 2020