CelebritiesPOVESTI DE VIATASTIRI

Laura Cosoi, probleme în cea de-a doua sarcină! Dana Rogoz, prietena sa care s-a aflat în același stadiu și care a născut recent, i-a dat putere | DeStiut.ro

Laura Cosoi, probleme în cea de-a doua sarcină! Ce s-a întamplat cu cel de-al doilea copil?Credit: Instagram

Laura Cosoi, probleme în cea de-a doua sarcină! Dana Rogoz, prietena sa care s-a aflat în același stadiu și care a născut recent, i-a dat putere | DeStiut.ro

Laura Cosoi (38 ani) își va ține în brațe cea de-a doua fetiță în luna august. Ca și în cazul primului copil, actrița nu va dezvălui public numele surioarei Ritei. Aceasta se bucură de sarcina care se află pe ultima sută de metri și de relația frumoasă pe care o are alături de afaceristul Cosmin Cuticăpean, cel cu care se iubește de 8 ani. „Îmi place să fiu însărcinată, mă încântă tot ce simt și mă bucur foarte mult de fiecare zi, cu atât mai mult cu cât perioada sarcinii se apropie de final”, a declarat blondina, pentru click.ro. Singurul lucru care i-a trezit semne de întrebare în lunile acestea a fost pandemia în care trebuia să se desfășoare frumosul moment din viața sa. Cu toate astea, Dana Rogoz, prietena sa care s-a aflat în același stadiu și care a născut recent, i-a dat putere. Din păcate, și alte lucruri au intervenit în fericirea Laurei: nu prea a avut poftă de mâncare în primul trimestru, iar o problemă semnificativă a venit din partea căldurii pe care nu o tolerează deloc.

„Cea de-a doua sarcină nu mi s-a părut atât de diferită de prima. Nu am prea avut poftă de mâncare în primul trimestru, dar în rest nu pot spune că mi-a fost rău. E adevărat, au mai fost zile când am avut stări de moleșeală, de somnolență, dar nu cine știe ce. Cu căldura am însă o mică problemă: n-am tolerat-o niciodată și nici acum nu o tolerez”

– a declarat Laura Cosoi pentru click.ro)

Laura Cosoi, probleme în cea de-a doua sarcină! Ce s-a întamplat cu cel de-al doilea copil?
Credit: Instagram

Vedeta a mărturisit că la ce-a de-a doua sarcină a luat mai puține kilograme față de primă, iar burtica pare că „e mai mică”. Are grijă, totuși, la ceea ce mănâncă, în special la lucrurile care balonează.

„Mănânc de toate, mai puțin lucruri care balonează. Dimineața am un mic dejun format din cerele cu lapte sau iaurt cu fructe, iar pe tot parcursul zilei mănânc multe fructe și legume crude. De câte ori fac supe pentru Rita mănânc și eu și am în meniu brânzeturi destul de multe, dar mai puțină carne. Îmi plac peștele la cuptor, friptura de vită, quinoa, orez, paste. Nu m-am ferit de ceva anume în perioada sarcinii de teamă să nu mă îngraș, dar am avut grijă să nu mănânc după 6 seara. E ceva ce fac în mod obișnuit. Iar dacă mi-e foame iau o gustare mică pe la 9, un fruct, spre exemplu sau un biscuit fară zahăr.”

Laura Cosoi pentru click.ro)

Laurea Cosoi si Cosmin Cuticăpean abia așteapta venirea celui de-al doilea copil și abia așteaptă să vadă cum e viața cu doi copii. Cine știe? Poate va veni și cel de-al treilea. Laura Cosoi: „Ne dorim mulți copii!”

Citește și: Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României 2015, bruscată de poliști! Primarul Sectorului 4 sare în apărarea artistei | DeStiut.ro

Citește și: 22 DE PACIENȚI AU MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI ÎN ULTIMELE 24 DE ORE! | DeStiut.ro

sursa