DE STIUTEntertainmentMoviesSTIRI

Netflix anunță cea de-a 5-a și ultima parte din „La Casa de Papel” (a.k.a. „Money Heist”) – Când încep filmările? | DeStiut.ro

Netlix anunță cea de-a 5-a și ultima parte din „La Casa de Papel” (a.k.a. „Money Heist”) - Când încep filmările?Credit: La Casa de Papel/Netflix

La Casa de Papel (a.k.a Money Heist), unul dintre show-urile noastre preferate în limba spaniolă de pe Netflix, se întoarce cu al cincilea sezon, fiind și ultimul său sezon. „Jaful ajunge la final.” anunță Netflix. Partea bună este că sezonul ar putea veni mai devreme decât era de așteptat, mai ales în comparație cu întârzierile producțiilor care afectează spectacolele de la Hollywood: Filmările vor începe în august 2020.

Sezonul 5 din La Casa de Papel / Money Heist urmează să înceapă filmările. Potrivit unui comunicat oficial al Netflix, Money Heist va începe filmările LUNI, 3 august. Aceasta este o veste bună pentru celelalte seriale Netflix filmate în Spania, precum Élite, recent reînnoită pentru un al patrulea sezon. În ciuda pandemiei de Covid-19 care afectează producțiile, sperăm că vom primi noi sezoane ale acestor seriale mai devreme decât mai târziu.

Netlix anunță cea de-a 5-a și ultima parte din „La Casa de Papel” (a.k.a. „Money Heist”) - Când încep filmările?

Netflix dă startul filmărilor pentru sezonul 5 La Casa de Papel

Filmările sunt programate să înceapă în Spania, Danemarca și Portugalia, cu actorii Miguel Ángel Silvestre, un „fost elev” al Netflix din „Narcos” și „Sense8”, și Patrick Criado, „The Invisible Line”, alăturându-se în distribuția consacrată și acum emblematică cu Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesorul), Itziar Ituño (Lisabona) și Pedro Alonso (Berlin), printre alții.

„Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să desparți trupa. Cum să punem profesorul pe frânghii. Cum să ajungem în situații care sunt ireversibile pentru multe personaje”, a spus Álex Pina într-o declarație oficială, pe Netflix. „Rezultatul este a cincea parte din La Casa de Papel. Războiul atinge cele mai extreme și mai sălbatice niveluri, dar este și cel mai epic și mai interesant sezon.”

La Casa de Papel / Money Heist poate avea spinoff-uri.

Chiar dacă La Casa de Papel se va termina, asta nu înseamnă că Álex Pina a terminat cu personajele sale. El are deja ideile despre ceea ce poate face în continuare. „Avem multe posibilități pentru unele spinoff-uri, da, și cred că asta este datorită identităților puternice ale personajelor”, a spus Pina pentru OprahMag.com. „Am căutat întotdeauna ca personaje să aibă un design foarte complex și stratificat. Deci cred că aproape fiecare personaj din Money Heist are o dualitate pe care am dori să o vedem într-un spinoff. Am putea urmări oricare dintre ele în alte contexte.”

Citește și: Noul cinematograf din Paris, realizat special pentru distanțarea socială, arată ca Senatul Galactic din seria Star Wars | DeStiut.ro

Netlix anunță cea de-a 5-a și ultima parte din „La Casa de Papel” (a.k.a. „Money Heist”) - Când încep filmările?

Distribuția principală, cel mai probabil se va întoarce pentru sezonul 5 La Casa de Papel

Suspecții obisnuiti. Sunt actorii care îi joacă pe membri echipajului profesorului: Úrsula Corberó (Tokio), Jaime Lorente Lopez (Denver), Pedro Alonso (Berlin), Alba Flores (Nairobi), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Itziar Ituño (Raquel), și Esther Acebo (Monica). Recent, Rodrigo de la Serna (Palermo) și Luka Peros (Marsella) s-au alăturat echipei.

Apoi, sunt noii veniți. Najwa Nimri o interpretează pe Alicia, inspectorul de poliție, iar Diána Gomez este Tatiana, iubita lui Berlin. După rolurile proeminente din sezonul 4, vom vedea cum se vor figura în poveștile viitoare.

Citește și: Oamenii de știință au surpris prima fotografie directă cu o stea asemănătoare soarelui însoțită de două planete | DeStiut.ro

Citește și: Apple „adaugă teleobiectivele periscop la telefoane” | DeStiut.ro

sursa