DE STIUTSOCIALSTIRI

O însoțitoare de bord a devenit traficant de droguri după ce și-a pierdut slujba din cauza carantinei | DeStiut.ro

O însoțitoare de bord a devenit traficant de droguri după ce și-a pierdut slujba din cauza carantinei

Alexandra Florentina Dobre, în vârstă de 27 de ani, o fostă însoțitoare de bord care și-a pierdut slujba din cauza carantinei, s-a tranformat în curier de droguri. Femeia a fost descoperită că avea o cantitate de droguri ascunsă într-o pungă de dulciuri pe care o avea lângă patul ei.

Tribunalul a aflat că cetățeanul român Dobre a lucrat anterior pentru mai multe companii aeriene diferite pe aeroportul Luton, dar că și-a pierdut atât slujba „bine plătită”, cât și cazarea la începutul acestui an, când au intrat restricțiile de izolare.

Alexandra Dobre, care a fost descrisă ca fiind „cam pierdută” fără slujba ei, s-a mutat apoi în Staffordshire după ce a întâlnit un bărbat pe o aplicație de întâlniri, care i-a înrolat un curier, livrând pachete de cocaină.

Citește și: Primul român deportat din Marea Britanie pentru că nu a respectat regula de izolare la domiciliu | DeStiut.ro

O însoțitoare de bord a devenit traficant de droguri după ce și-a pierdut slujba din cauza carantinei
Credit: SWNS

A fost oprită de polițiști în Stoke-on-Trent în august, unde polițiștii au găsit șase pachete de cocaină în poșetă. Poliția din Staffordshire i-a percheziționat  casa, unde s-au găsit încă 81 de pachete, în valoare de aproximativ 2.500 de lire sterline, bani cash precum și haine de firmă, care au fost, de asemenea, confiscate.

În instanță, Alexandra Dobre a pledat vinovată de deținerea de droguri de clasa A cu intenția de a furniza. A fost condamnată la doi ani de închisoare. Paul Cliff, în apărare, a declarat că bărbatul a ademenit-o și a manipulat-o să vândă droguri, iar femeia s-a oferit să depoziteze droguri în apartament pentru o chirie mai mică. „De la arestarea ei, el a dispărut în eter și nu a putut să-l contactezeAcționa clar sub direcție.”

Judecătorul David Fletcher i-a spus lui Dobre: ​​”Era o substanță de clasa A, consumul căreia provoacă nenorocire. Ați fost o roată dințată importantă în acea roată de aprovizionare cu acest medicament”. El a continuat să-i spună lui Dobre că trebuie să fi știut că ceea ce face era ilegal.

După caz, sergentul Marc Proctor, de la echipa de poliție a vecinătății Stoke South, a declarat: „Suntem de accord cu sentința pe care Dobre a primit-o de la instanță… Drogurile pot provoca o cantitate uriașă de perturbări pentru comunitate și ne-am angajat să abordăm acest comportament… I-am îndemnat pe toți să ne raporteze problemele legate de droguri. Să lucrăm împreună și să descurajăm acest comportament de la a continua”.

Citește și: Marea Britanie nu va mai intra in carantină! | DeStiut.ro

Citește și: Românii din Marea Britanie pot aplica pentru ajutorul de 697 lire sau 1.875 lire de la 1 noiembrie | DeStiut.ro

sursa