DE STIUTEntertainmentMoviesSOCIALSTIRI

Cinema City redeschide sălile de cinema VINERI, 11 septembrie | DeStiut.ro

Cinema City redeschide sălile de cinema VINERI, 11 septembrieCredit: cinemacity.ro

19 orașe, 26 de multiplexuri, cu un total de 233 săli, Cinema City anunță redeschiderea porților, vineri, 11 septembrie, oferindu-le cinefililor ocazia de a se bucura din nou de cea mai bună experiență cinematografică, bineînțeles, respectând toate reglementările si măsurile stabilite de autorități. Biletele pentru prima săptămână cinematografică au fost puse deja în vânzare, astfel că cinefilii se pot pregăti pentru experiența cinematografică în fața marelui ecran.

„Suntem încântați să revenim pe marile ecrane și impresionați de încurajările numeroșilor cinefili, care, prin prezența lor în salile redeschise deja în Europa si SUA, ne arată că cinematograful este iubit și de neînlocuit. Pentru ca ştim cât de dor v-a fost să mergeţi la film, avem deja confirmată o lista cu titluri remarcabile, care vor avea premiera în săptămânile viitoare: Tenet, After We Collide, New Mutants, Mulan, Wonder Woman 1984, Black Widow, Bond No Time to Die, Soul, Dune și multe altele, întreaga echipă Cinema City păstrându-și promisiunea de a le oferi spectatorilor „CEL MAI BUN LOC SĂ VADĂ UN FILM”

– Mooky Greindinger, CEO-ul Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe la nivel mondial (din care face parte și lanțul Cinema City)

Conform regulamentului întocmit de Cinema City, purtarea măștii în incinta cinematografelor (atât în spațiile comune cât și în sala de cinema) va fi obligatorie, iar temperatura va fi măsurată la intrarea în cinematograf sau, după caz, la intrarea în spațiul comercial din care face parte cinematograful. Cinema City va asigura montarea unor paravane despărțitoare la casele de bilete, candy-bar si cafenea. Sălile vor fi curățate și dezinfectate pentru a asigura un loc sigur cinefililor. Întreg regulamentul despre toate măsurile de singuranță, accesul în sală, achiziționarea biletelor, funcționarea candy-barului și a cafenelei, îl puteți găsi pe site-ul Cinema City, in secțiunea COVID-19.

Citește și: Cât de des își pierd pacienții COVID-19 mirosul? Două studii urmăresc datele | DeStiut.ro

Cele mai așteptate filme ale toamnei

Prima săptămână se deschide cu premiera filmului-eveniment After we collided/După ce ne-am certat în data de 11 septembrie, iar cinefilii pot alege în ce format doresc să vadă mult așteptatul Tenet, supranumit “filmul care poate salva cinematografia”, ale cărui proiecții de avanpremieră debutează în 16 si 17 septembrie în IMAX, 4DX, VIP și 2D.

Tot în prima săptămână, puteti vedea blockbusterul Bloodshot (inclusiv în formatele IMAX și 4DX), filmul de acțiune Bad Boys for Life, thrillerul The Invisible Man, animaţia Sonic: The Hedgehog (și în format 4DX) sau Dolittle, dar și filmul românesc Urma, debut regizoral al actorului Dorian Boguță, cu Mădălina Ghenea în rol principal.

Citește și: Murano, faimoasa sticlă care a colorat istoria | DeStiut.ro

Următoarea săptămână, din 18 septembrie, Universul Marvel se extinde, o nouă generație de mutanți fiind pregătită să ia cu asalt marile ecrane în The New Mutants/Noii Mutanţi, în timp ce Military Wives/Soții de militari, cu Kristin Scott Thomas spune povestea unui grup de femei rămase acasă, partenerii lor fiind detașați pe frontul de lupta din Afganistan, şi care se hotărăsc să-și formeze un cor, dar se trezesc extrem de repede în mijlocul unei mişcari globale extraordinare şi a unui curent mediatic impresionant.

Din 25 septembrie, Mulan, celebra eroină Disney, ne învață ce sunt curajul și onoarea, în adaptarea live-action a celebrei povești, îndrăgite de milioane de fani la nivel global. După o porție de aventură, merge și o porție de comedie, în War with Grandpa/Un tataie de coșmar, ce îl are cap de afiș pe nimeni altul decât Robert De Niro, mai morocănos și amuzant ca niciodată.

Luna octombrie ne-o aduce înapoi pe Femeia Fantastică în Wonder Woman 1984, dar și misterul clasic al Agathei Christie, într-o nouă ecranizare Death on The Nile/Moarte pe Nil, a regizorului și actor Kenneth Branagh.

Programul complet al filmelor precum și lista măsurilor de siguranță se pot consulta pe pagina Cinema City România.

Citește și: A fost prima bere făcută pentru morți?! Ce au descoperit arheologii? | DeStiut.ro

Citește și:Telefonul lui Hitler care „a trimis milioane de oameni la moarte” s-a vândut la licitație pentru 243.000 de dolari | DeStiut.ro