DE STIUTINEDITSTIRITechnologyTEHNOLOGIE

Noile ceasuri Apple Seria 6 vor monitoriza nivelul de oxigen din sânge | DeStiut.ro

Noilea ceasuri Apple Seria 6 vor monitoriza nivelul de oxigen din sângeCredit: Youtube/Engadget

Cum urmăriți un produs deja excelent precum ceasurile Apple Seria 5? Oferind o gamă largă de culori noi și implementând un nou senzor de sănătate care va oferi monitorizarea oxigenului din sânge. Ceasul Apple Seria 6, de 399 USD, anunțat ieri în cadrul unui eveniment media, se bazează pe toate inovațiile smartwatch-ului către care a lucrat compania în ultimii ani.

Noul senzor îl face un instrument medical personal și mai puternic, păstrând în același timp afișajul permanent de la ultima generație. Veți putea achiziționa Apple Watch Series 6 vineri, 18 septembrie. Dacă totuși sperai la o reproiectare completă… ghinion. Apple rămâne cu același design de bază văzut pentru prima dată pe Apple Watch Series 4, dar partea bună este că display-ul pare încă atrăgător.

Acum puteți alege dintre noile culori ale carcasei, cum ar fi aluminiu albastru, oțel inoxidabil auriu, finisaj din oțel inoxidabil grafit și o carcasă netedă. În afară de linia Galaxy Watch de la Samsung, în zilele noastre nu există o mare concurență pentru Apple, așa că nu este de mirare că compania nu și-a refăcut complet aspectul.

Noilea ceasuri Apple Seria 6 vor monitoriza nivelul de oxigen din sânge
Credit: Youtube/Engadget

Apple spune că noul senzor vă va putea verifica nivelul de oxigen din sânge în decurs de 15 secunde folosind o lumină roșie, împreună cu senzorul cu infraroșu existent. De asemenea, vă va verifica periodic nivelurile în timp ce dormiți.

Citește și: Apple „adaugă teleobiectivele periscop la telefoane” | DeStiut.ro

În ceea ce privește alte upgrade-uri, Apple Watch Series 6 este alimentat de un nou chipset S6, care este mai rapid și mai eficient din punct de vedere energetic. Compania spune că va încărca cu 20% mai repede, va suporta rețelele Wi-Fi de 5 GHz și va oferi un afișaj permanent de 2,5 ori mai luminos decât predecesorul său. Există și un altimetru mereu pornit care vă va urmări cota toată ziua. Aveți, de asemenea, câteva curele noi de așteptat cu nerăbdare, inclusiv un „Solo Loop” elegant, disponibil într-un material flexibil și nailon țesut. Respectând accentul pe durabilitate, Apple spune că noul ceas va include aluminiu reciclat și tungsten.

Noilea ceasuri Apple Seria 6 vor monitoriza nivelul de oxigen din sânge
Credit: Youtube/Engadget

Apple lansează, de asemenea, Fitness +, un nou serviciu lunar de 10 USD (sau 80 USD anual) pentru fanii fitness-ului. Veți obține trei luni din pachet gratuit atunci când cumpărați un Apple Watch Series 6. Acesta este, de asemenea, inclus în versiunea premium lunară de 30 USD a Apple One, oferta sa de servicii unificate care combină News +, Apple Music, iCloud Storage, TV + și Apple Arcade.

Dacă nu aveți nevoie de monitorizarea oxigenului din sânge, Apple a dezvăluit și Apple Watch SE de 279 USD, care are cele mai multe caracteristici și design-ul modelului de vârf. Și, bineînțeles, Seria 3 rămâne în jur de 199 USD, deși este încă blocat cu un design îmbătrânit și un procesor lent. Este interesant să vezi că Apple oferă o opțiune de ceas ieftin. Pare o alternativă solidă la articolele portabile de fitness de la Fitbit și Garmin.

Citește și: Oamenii de știință au surpris prima fotografie directă cu o stea asemănătoare soarelui însoțită de două planete | DeStiut.ro

Citește și: Telefonul lui Hitler care „a trimis milioane de oameni la moarte” s-a vândut la licitație pentru 243.000 de dolari | DeStiut.ro

sursa