DE STIUTEntertainmentLIFE STYLEMoviesSOCIALSTIRI

Serviciul de streaming Bravia Core de la Sony va furniza videoclipuri comparabile cu Blu-ray | DeStiut.ro

Serviciul de streaming Bravia Core de la Sony va furniza videoclipuri comparabile cu Blu-ray

Dacă achiziționați un televizor Sony Bravia XR în acest an, veți avea acces exclusiv la filme de înaltă calitate printr-o nouă platformă de streaming numită Bravia Core, a anunțat Sony. Serviciul va utiliza tehnologia „Pure Stream” a lui Sony pentru a transmite în flux videoclipuri de până la 80 Mbps, permițând o calitate „aproape fără pierderi” comparabilă cu discurile Blu-ray 4K. Este de trei până la patru ori mai mare decât Netflix, care recomandă viteze de până la 25 Mbps pentru streaming 4K.

Potrivit Sony, proprietarii Bravia XR vor putea transmite în flux o selecție de titluri Sony Pictures „oricând și de câte ori doriți, la o calitate de până la 4K HDR”. Cu toate acestea, alegerea ta de filme depinde de disponibilitate și de modelul de televizor pe care l-ai achiziționat.

Serviciul de streaming Bravia Core de la Sony va furniza videoclipuri comparabile cu Blu-ray
Credit: Sony via YouTube

Serviciul este preinstalat pe toate noile modele Bravia XR 4K și 8K, inclusiv Master Series Z9J 8K LED și Master Series A90J împreună cu modele 4K LED precum X90J și X80J. Achiziționarea acestor seturi oferă cumpărătorilor acces la cupoane, cu mai multe credite acordate pentru seturi de ultimă generație. Acestea pot fi apoi transformate în achiziția a diferite titluri, deși nu este clar pentru cât timp.

Citește și: Netflix 2021 = UN FILM NOU ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ! | DeStiut.ro

Printre titlurile disponibile pentru streaming, Sony a promis „cea mai mare colecție de filme îmbunătățite IMAX”, cu imagine IMAX remasterizată și sunet DTS. Sony nu a spus câte variante IMAX sau alte titluri vor fi disponibile, dar este probabil să fie foarte limitat în comparație cu alte servicii. Pe de altă parte, este inclus gratuit dacă cumpărați un set Bravia XR, iar calitatea suplimentară vă va ajuta să maximizați experiența cu noul tău televizor de lux.

Citește și: Cele mai bune filme și seriale istorice pe care le poți vedea acum pe Netflix și HBO GO | DeStiut.ro

Citește și: Familia Medici: una dintre cele mai puternice şi influente familii din istorie, a condus Florența construind o dinastie ce a durat timp de 300 de ani | DeStiut.ro

Citește și: PREMIERĂ în istoria SUA! Donald Trump, pus sub acuzare pentru a doua oară de Camera Reprezentanților! | DeStiut.ro

sursa