DE STIUTEntertainmentINEDITMoviesSTIRI

Netflix 2021 = UN FILM NOU ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ! | DeStiut.ro

Netflix 2021 = UN FILM NOU ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ!

Netflix și-a îndeplinit promisiunea de a livra filme noi în fiecare săptămână. Lansat în octombrie anul trecut în spoturile comerciale naționale, monolitul de streaming garantează aproximativ 193 de milioane de abonați materiale noi în fiecare săptămână în 2021. Constând în mare parte din producții originale, precum și din unele achiziții strălucitoare, lista are 71 de titluri – de la muzicaluri la acțiune, comedii romantice la animație de familie.

Dwayne Johnson, Melissa McCarthy, Halle Berry, Jason Momoa, Amy Adams, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth și Lin-Manuel Miranda se numără printre cei prezenți în spotul lansat marți în care își prezintă proiectele respective. Acestea vor fi lansate în următorele 12 luni.

Printre punctele de atracție se numără filmul de mega buget Red Notice, în rolurile principale fiind Gal Gadot, Dwayne Johnson și Ryan Reynolds; westernul The Harder They Fall cu Regina King, Idris Elba și starul din Lovecraft County, Jonathan Majors; The Woman in The Window cu Amy Adams; Army of the Dead al lui Zach Snyder; Tick, Tick … Boom! al lui Lin-Manuel Miranda; și imposibil de înstelat Don’t Look Up cu Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Kid Cudi și Meryl Streep.

Netflix vine, de asemenea, cu punctul culminant al francizelor autohtone, de top To All the Boys I Loved Before și The Kissing Booth, ambele terminând filmările pentru partea a treia din serie.

Este un moment de invidiat să fii cel mai mare canal de streaming din lume, a cărui capacitate de a lansa filme noi și premium nu este împiedicată de pandemie. În timp ce studiouri precum Warner Bros. se ocupă de consecințele de la deciziile bruște la pivot la streaming în mijlocul închiderilor teatrelor, cinematografelor, Netflix a fost mult timp motivat. În orice caz, aceste zeci de titluri subliniază cât de bine poziționat este Netflix pentru acest moment, mai ales că planurile de vaccinare durează mai mult decât s-ar fi anticipat.

Luați ca exemplu Fear Street, o trilogie cinematografică de la Peter Chernin, care s-a filmat în Georgia în 2019. După ce a salvat filmele de la achiziționarea Fox de la Disney, Netflix le va lansa pe toate trei în 2021 la o lună distanță, probabil de Halloween. Dacă pandemia nu ar fi paralizat filmările americane și filmele, acestea ar fi fost lansate în cinematografie, înțelepciunea convențională ar fi dictat ritmul fiecărei lansări cu o distanță de un an.

Sunt incluse, de asemenea, posibile inițiative de franciză. Netflix a obținut Wish Dragon de la Sony Pictures Animation, un concept original din studioul din spatele Spider-Man: Into the Spiderverse, premiat cu Oscar. Dublat de John Cho, Constance Wu, Will Yun Lee și Jimmy O. Yang, filmul a fost o piesă teatrală majoră din divizia de animație condusă de Kristine Belson. Sony este acum ușurat de orice pierdere financiară, iar Netflix are material pentru case pline de copii în carantină.

Citește și: Netflix anunță cea de-a 5-a și ultima parte din „La Casa de Papel” (a.k.a. „Money Heist”) – Când încep filmările? | DeStiut.ro

Citește și: Serviciul de streaming Bravia Core de la Sony va furniza videoclipuri comparabile cu Blu-ray | DeStiut.ro

Lista copletă a lansărilor Netflix 2021

ACȚIUNE
Army of the Dead
Awake
Kate
Outside the Wire (Ianuare 15)
Red Notice
Sweet GirlSF
Stowaway 
HORROR
Fear Street (trilogie)
No One Gets Out Alive
There’s Someone Inside Your House
Things Heard and Seen 

WESTERN
The Harder They Fall

THRILLER
Blood Red Sky
Beckett
Escape from Spiderhead
Intrusion
Munich
O2
Night Teeth
The Swarm
The Woman in the Window
ROMANȚĂ
A Castle For Christmas
Fuimos Canciones
Kissing Booth 3
Love Hard
The Last Letter from Your Lover
The Princess Switch 3
To All The Boys: Always and Forever
Untitled Alicia Keys Rom-ComCOMEDIE
8 Rue de l’Humanité
Afterlife of the Party
Bad Trip
Don’t Look Up
Double Dad
I Care A Lot (Februarie 19)
Moxie (Martie 3)
The Last Mercenary
Thunder Force
DRAMA
Beauty
Blonde
Bombay Rose
Bruised
Concrete Cowboy
Fever Dream
Malcolm & Marie (Februarie 5)
Monster
Penguin Bloom (Ianuarie 27)
Pieces of Woman (Ianuarie 7)
The Dig (Ianuarie 29)
The Guilty
The Hand of God
The Power of the Dog
The Starling
The White Tiger (Ianuarie 22)
Unt. Alexandre Moratto Film
Unt. Graham King
PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE
A Boy Called Christmas
A Winter’s Tale from Shaun the Sheep
Back to the Outback
Finding ‘Ohana (Ianuarie 29)
Loud House
Nightbooks
Robin Robin
Skater Girl
Teenage Mutant Ninja Turtles
Trollhunters: Rise of the Titans
Wish Dragon
YES DAY (Martie 12)MUZICAL
A Week Away
tick, tick…BOOM 

Citește și: Familia Medici: una dintre cele mai puternice şi influente familii din istorie, a condus Florența construind o dinastie ce a durat timp de 300 de ani | DeStiut.ro

Citește și: Cele mai bune filme și seriale istorice pe care le poți vedea acum pe Netflix și HBO GO | DeStiut.ro

Citește și: Noul cinematograf din Paris, realizat special pentru distanțarea socială, arată ca Senatul Galactic din seria Star Wars | DeStiut.ro