DE STIUTSTIRITravel

Air France va crește zborurile săptămânale pe ruta București-Paris în luna iulie | DeStiut.ro

Compania aeriană franceză Air France va opera 17 zboruri săptămânale pe ruta București-Paris din iulie

Air France va crește zborurile săptămânale pe ruta București-Paris în luna iuliePhoto Credit: Pixabay

Compania zboară în prezent de opt ori pe săptămână pe ruta București – Paris, iar numărul este setat să crească la 15, respectiv 17 zboruri săptămânale între 5 iulie și 08 august 2021, a anunțat compania aeriană, în conformitate cu News.ro .

„Ruta aeriană București-Paris este una dintre cele mai vechi și mai lungi opțiuni de rulare pentru români. Am operat în perioada comunistă, în perioade instabile din punct de vedere economic și am operat și în timpul pandemiei. Dar a sosit momentul să creștem numărul de zboruri și să depășim operațiunile de „urgență”.”

– a declarat Razvan Răduț, director de vânzări la nivel național al Air France KLM România și Bulgaria.

În această vară, de pe Aeroportul Charles de Gaulle, Air France va zbura și spre Tanger și Agadir (Maroc), Monastir (Tunisia), Valletta (Malta), Las Palmas (Insulele Canare, Spania), Corfu și Rodos (Grecia) din iulie 5. De asemenea, de la Aeroportul Orly, compania aeriană va zbura spre Bari (Italia) începând cu 31 mai, și Ibiza (Spania) și Alger (Algeria) începând cu 28 iunie.

Citește și: Ploaia de meteori Lyrid atinge vârful pe 22 aprilie. Iată cum să privim cerul nopții | DeStiut.ro

De asemenea, au fost anunțate noi rute din alte aeroporturi din Franța, cum ar fi Marsilia, de unde transportatorul aerian va zbura către Catania (Italia) din 26 iunie și Corfu (Grecia) din 19 iulie. Zborurile către Londra și Tunisia vor fi operate de la Aeroport frumos începând cu 28 iunie.

„Rutele sezoniere se adaugă celor operate deja de Air France, o companie care a reluat peste 80% din zborurile din rețeaua sa normală din iunie anul trecut.”

– a spus compania Air France

sursa

Citește și: Top 10 tuneluri secrete și pasaje subterane din Irlanda | DeStiut.ro

Citește și: Secretul lui Stonehenge: Constructorii au folosit teorema lui Pitagora cu 2.000 de ani înainte ca filozoful să trăiască? | DeStiut.ro

Citește și: Misterul orașului pierdut s-a rezolvat pe măsură ce arheologii au descifrat vechile tăblițe de lut | DeStiut.ro