CelebritiesDE STIUTEntertainmentINEDITLIFE STYLEMoviesPOVESTI DE VIATASOCIALSTIRI

Netflix anunţă primul său serial cu Prinţul Harry şi Meghan Markle. Care va fi subiectul? | DeStiut.ro

Netflix anunţă primul său serial cu prinţul Harry şi Meghan Markle. Care va fi subiectul?Credit: YouTube via The Royal Family Channel

Următoarea apariție pe ecran a prințului Harry va arăta destul de diferit față de ultima sa apariție. În timp ce a fost cel mai recent la CBS alături de Meghan Markle într-un interviu revelator cu Oprah , ducele și ducesa de Sussex își concentrează acum eforturile asupra primului lor proiect cu Netflix prin Archewell Productions de la semnarea unui acord cu serviciul de streaming în toamna anului trecut.

Debutul lor de producător? O serie documentar despre Jocurile Invictus – competiția globală de adaptare sportivă fondată de Prințul Harry – de la regizorul duo câștigător de Oscar Orlando von Einsiedel și producătorul Joanna Natasegara.

Heart of Invictus va urma un grup de concurenți internaționali, toți membrii serviciului care au suferit răni sau boli care le-a schimbat viața pe drumul către Jocurile Invictus de la Haga 2020, deși competiția va avea loc acum în 2022. Seria documentar va prezenta antrenamentele concurenților și va dezvălui poveștile lor de viață, precum și organizarea jocurilor și alegerea coechipierilor fiecărei națiuni pentru a-și susține sportivii.

Pactul prințului Harry și a lui Meghan Markle cu Netflix acoperă documentare, filme de lung metraj, serii de scenarii TV și emisiuni pentru copii. Cuplul a fondat Archewell Productions ca un vehicul pentru a produce programe care pot „îmbrățișa umanitatea noastră comună și datoria față de adevăr printr-o lentilă plină de compasiune”, conform misiunii organizației.

Citește și: Marea Britanie, Portugalia și Grecia încep să relaxeze restricțiile! | DeStiut.ro

În plus față de producția executivă Heart of Invictus, prințul Harry va apărea și pe cameră în seria documentar.

„Încă de la primele Jocuri Invictus din 2014 am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la un mozaic de rezistență, determinare și hotărâre. Această serie va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile mișcătoare și înălțătoare ale acestor concurenți pe drumul lor către Olanda anul viitor. Fiind prima serie a lui Archewell Productions cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Jocurilor Invictus, nu aș putea fi mai entuziasmat de călătoria care urmează sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă a vindecării globale, a potențialului uman și a serviciului continuu.”

– Prințul Harry, Ducele de Sussex, co-fondator al Archewell Productions și patron al Fundației Invictus Games

Fundația Invictus Games va servi ca producător executiv. Proiectul va oferi „finanțare semnificativă organizației”, potrivit Netflix, sprijinind activitatea grupului înaintea Jocurilor de la Haga. Ca parte a acestui fapt, comunității internaționale Invictus i se oferă acces la activități sportive virtuale pentru a-i ajuta la recuperare și pregătire. După Jocurile din 2022 din Olanda, următorul va avea loc la Dusseldorf, Germania în 2023.

Regizorul von Einsiedel este fondatorul Grain Media, în timp ce Natasegara a fondat Violet Films. Lungmetrajul lor documentar Virunga din 2015 a fost nominalizat la Oscar, în timp ce scurtmetrajul documentar din 2016 The White Helmets a câștigat un Oscar.

sursa

Citește și: Nooka Space, rețeaua de birouri de proximitate inteligente și mobile, vine în România! | DeStiut.ro

Citește și: Anul nostru virtual în pandemie! Cât de mult stăm conectați în mediul digital? | DeStiut.ro

Citește și: Muzica salvată de platformele de streaming. Artiștii nu sunt foarte încântați… | DeStiut.ro