DE STIUTLIFE STYLEPOVESTI DE VIATASTIRITechnologyTEHNOLOGIE

Unul dintre liderii agtech la nivel mondial, AGRIVI, își întărește echipa de management din România | DeStiut.ro

Unul dintre liderii agtech la nivel mondial, AGRIVI, își întărește echipa de management din RomâniaCredit: Business Review

AGRIVI, o companie mondială de software de gestionare a fermelor din categoria agtech, îl numește pe Mircea Drăghici ca director general (GM) pentru România. Domnul Draghici va avea un rol important în extinderea operațiunilor AGRIVI în țara noastră.

De la intrarea pe piața locală în 2020, gestionarea activității AGRIVI în România a fost asigurată de conducerea centrală a companiei, cu sediul la Londra.

,,AGRIVI este o companie sinonimă cu digitalizarea agriculturii, oferind soluții de gestionare a fermelor adaptate tuturor părților interesate din industria agroalimentară. Aștept cu nerăbdare să ne extindem acoperirea pe piața românească și să ajungem la cât mai mulți fermieri și colaboratori cu membrii echipei și clienții noștri incredibili”

– Mircea Draghici, Director General la AGRIVI România

AGRIVI România GM este un antreprenor în serie, pasionat de știință și tehnologie. El a fost partener fondator al Venture Growth Partners de aproape opt ani și a lucrat în industria tehnologică de peste 15 ani. În noua sa poziție, Mircea Drăghici își va folosi cunoștințele, experiența și expertiza în industrie pentru a aduce AGRIVI pe poziția de lider pe piața locală.

Citește și: 10 lucruri pe care s-ar putea să nu le știți despre prințul Philip | DeStiut.ro

Domnul Draghici este implicat la Academia de Antreprenoriat, București, în calitate de lector pentru studenți și a fost partener fondator în studii științifice organizând cursuri și ateliere legate de management și IT. Anterior, el a fondat și a condus o companie de dezvoltare software, construind soluții software axate pe verticale, cum ar fi ospitalitatea, industria automobilelor sau industria asigurărilor și soluțiile de e-learning.

„Sunt entuziasmat că mă alătur echipei AGRIVI. Este o oportunitate extraordinară de a face parte dintr-o companie care, prin acțiunile și viziunea sa, are un impact semnificativ asupra vieții noastre – și care schimbă modul în care produsele alimentare sunt produse în centrul lor.”

– Mircea Draghici, Director General la AGRIVI România

La începutul anului 2021, AGRIVI și-a extins echipa din România cu un nou director executiv de vânzări. AGRIVI, ca una dintre companiile-cheie cu software de gestionare a fermelor, oferă o soluție digitală fermierilor profesioniști, unde aceștia pot obține toate informațiile necesare despre fiecare fază de producție și pot lua decizii pentru a produce alimente sănătoase, hrănitoare și sigure într-un mediu durabil și mod profitabil.

În afară de fermieri, soluțiile AGRIVI pentru agricultură digitală susțin alte organizații din industria agricolă și alimentară, de la companiile alimentare pentru a-și sprijini lanțul de aprovizionare cu aprovizionarea culturilor până la băncile agroindustriale, ministerele agriculturii și altele.

sursa

Citește și: Puterea Oscarurilor păstrează tragedia României „Collective” în mintea oamenilor, spune regizorul român, Alexander Nanau | DeStiut.ro

Citește și: Actorul britanic Benedict Cumberbatch crede că a fost “pacientul zero” al pandemiei, în 2019 | DeStiut.ro

Citește și: Sacha Jafri stabilește recordul mondial pentru „Cea mai mare pictură pe pânză” | DeStiut.ro