DE STIUTEntertainmentINEDITLIFE STYLEPOVESTI DE VIATASTIRI

Sacha Jafri stabilește recordul mondial pentru „Cea mai mare pictură pe pânză” | DeStiut.ro

Sacha Jafri stabilește recordul mondial pentru „Cea mai mare pictură pe pânză”Credit: YouTube

Pictorul contemporan britanic Sacha Jafri a stabilit oficial titlul record mondial Guinness pentru „Cea mai mare picture pe pânză” din lume, cu pictura sa „Călătoria umanității”. Cu o suprafață de peste 1579 m2, artistul a lucrat la pictură din martie 2020 la Hotelul de 5 stele Atlantis The Palm, din Dubai.

I-au trebuit 7 luni, 20 de ore pe zi, pentru a-l finaliza. El a folosit 1.065 pensule și 6.300 litri de vopsea pentru a crea opera de artă. În noiembrie 2020, „Călătoria umanității” a fost tăiată în 70 de bucăți și licitată în resortul din Emiratele Arabe Unite, în încercarea de a strânge peste 30 de milioane de dolari pentru a sprijini copiii și tinerii din întreaga lume cei mai afectați de focarul de virus.

„Se pare că am devenit mai puțin importanți pentru noi ca oameni, iar acum există ocazia să ne învățăm tot ceea ce noi, ca adulți, am crezut că știm, și să reînvățăm o nouă înțelegere a umanității, umilinței, empatiei și, în cele din urmă, drumul nostru re-angajat înainte, prin sufletele copiilor noștri”

– Sacha Jafri pentru Arab News.

Citește și: Google Alphabet X lucrează la un proiect cu numele de cod „Wolverine”, care va oferi utilizatorilor superputeri | DeStiut.ro

Proiectul a avut o acoperire globală de peste 2,5 miliarde de persoane în întreaga lume.

„„Cea mai mare pictură pe canvas” este un record pe care l-am acceptat de la Sacha. Suntem încrezători că această cauză umanitară din spatele realizării lui este una care îi va inspira pe oameni. Îl felicităm pe el și pe cei implicați în această realizare extraordinară și suntem bucuroși să-i declarăm Oficial Extraordinari.”

– Shaddy Gaad, Senior Manager de Marketing al regiunii MENA la Guinness World Records

Partenerii proiectului de caritate includ UNICEF, UNESCO, Global Gift Foundation și Dubai Cares, alături de guvernul EAU.

sursa

Citește și: Italia inaugurează „trenul de ambulanță” pentru transportul medical pe cale ferată! | DeStiut.ro

Citește și: Disney închide studiourile Blue Sky, Fox Animation House responsabile pentru „Epoca de gheață” și multe altele. Câte studiouri de animație au mai rămas? | DeStiut.ro

Citește și: Meteorul explodează deasupra statului Vermont cu forta a 200 de kilograme de TNT | DeStiut.ro