CelebritiesDE STIUTEntertainmentINEDITLIFE STYLEMoviesPOVESTI DE VIATASOCIALSTIRITechnologyTEHNOLOGIE

Netflix pregătește „Tudum”, primul său eveniment virtual global pentru fani, pe 25 septembrie | DeStiut.ro

Netflix pregătește „Tudum”, primul său eveniment virtual global pentru fani, pe 25 septembrieNetflix

Netflix a anunțat Tudum, un eveniment global de fani virtuali stabilit pentru 25 septembrie, care va prezenta știri exclusive și va arăta mai întâi o parte din conținutul original al gigantului de streaming. Tudum, care poartă numele sunetului pe care îl aud utilizatorii când apasă pe redare pe Netflix, va prezenta vedete și creatori din peste 70 de serii, filme și specialități Netflix.

„Este primul nostru eveniment global Tudum, iar obiectivul nostru este simplu: să distrăm și să onorăm fanii Netflix din întreaga lume”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix pentru TechCrunch într-un e-mail.

Evenimentul va conține panouri interactive și conversații cu creatorii și vedetele unora dintre cele mai populare show-uri Netflix, inclusiv „Stranger Things”, „Emily in Paris”, „The Witcher”, „The Crown”, „Cobra Kai” și „Bridgerton”. Netflix va prezenta și unele dintre filmele sale populare, inclusiv „Red Notice”, „Don’t Look Up”, „Extraction”, „The Harder They Fall”, „The Old Guard” și multe altele.

Netflix se numără printre alte câteva companii importante care au început să găzduiască propriile evenimente virtuale în timpul pandemiei COVID-19 și trecerea la programarea transmisă în direct. Disney +, de exemplu, a organizat un eveniment special pentru a onora Ziua Națională a Streaming-ului la începutul acestui an, în luna mai. Aceste tipuri de evenimente devin noua modalitate prin care companiile își pot prezenta conținutul original, în timp ce în anii precedenți ar face acest lucru la diferite convenții de fani în persoană.

Citește și: Netflix lansează trailer-ul pentru „Blood Brothers”, documentarul despre prietenia dintre Muhammad Ali si Malcolm X | DeStiut.ro

Netflix pregătește „Tudum”, primul său eveniment virtual global pentru fani, pe 25 septembrie

Cu acest nou eveniment dedicate fanilor și alte evenimente similare, cum ar fi Geeked Week, Netflix nu se mai bazează pe alte programe sau convenții pentru a-și promova conținutul original, deoarece acum poate găzdui propriile evenimente. Tudum pare, de asemenea, să fie o modalitate prin care Netflix să dobândească mai mulți abonați promovând spectacole populare care revin și tachinând conținutul viitor.

Transmisiunea virtuală pentru evenimentul Tudum de trei ore începe la 12 pm EDT / 9 am PDT sâmbătă, 25 septembrie. Evenimentul va fi transmis pe YouTube, Facebook și Twitch. Netflix găzduiește, de asemenea, pre-spectacole speciale pentru a-și prezenta seriile și filmele originale coreene și indiene, împreună cu conținutul său anime la 8 am EDT / 5 am PDT.

Citește și: Netflix a anunțat lansarea ultimului sezon „La Casa de Papel”! Este serialul bazat pe întâmplări reale? | DeStiut.ro

Anunțul evenimentului Netflix vine în timp ce gigantul de streaming a petrecut anul trecut extinzându-și serviciile și adăugând noi funcții. Recent, platforma a lansat o nouă funcție de redare aleatorie „Joacă ceva”, o nouă secțiune pentru a ajuta utilizatorii să urmărească lansările viitoare și o nouă funcție „Descărcări pentru tine” care descarcă automat conținutul care îți va plăcea.

În ceea ce privește viitorul, Netflix a declarat că impulsul său de joc va începe cu dispozitivele mobile și că intenționează să aducă sunet spațial în aplicațiile iPhone și iPad ale platformei.

Sursa

Citește și: Titanic II ar putea naviga în 2022, urmând ruta originală | DeStiut.ro

Citește și: D.B. Cooper, singurul infractor care a deturnat un avion și nu a fost prins | DeStiut.ro

Citește și: Cum a fost salvat Frank Sinatra la naştere de bunica lui, după ce medicul l-a lăsat aproape mort | DeStiut.ro