DE STIUTINEDITLIFE STYLESOCIALSTIRI

O fetiță de 2 ani a dispărut timp de 2 zile! câinele ei i-a rămas alături tot timpul și este considerat un erou! | DeStiut.ro

O fetiță de 2 ani a dispărut timp de 2 zile - câinele ei i-a rămas alături tot timpul și este considerat un erouCredit: Beth Campbell / Facebook

Câinele unei familii din Kentucky a fost supranumit erou după ce a rămas alături de fiica lor de 2 ani dispărută timp de aproape două zile în pădure. Charlee Campbell și pitbull-ul ei Penny au dispărut într-o zonă dens împădurită, lângă casa bunicilor ei, la aproximativ 48 km în afara Louisville, Kentucky.

Timp de aproape două zile, familia lui Charlee a lucrat alături de biroul șerifului local pentru a o localiza. Scotty McGaha, de la biroul șerifului județului Bullitt, a declarat pentru INSIDER„au intervievat mai mulți membri ai familiei joi și vineri în timpul percheziției, împreună cu FBI-ul”.

Apoi, vineri seara, bunica lui Charlee a văzut-o pe Penny întorcându-se acasă. Cam în aceeași perioadă, Charlee a fost descoperită în afara unei case la mai puțin de un kilometru distanță. Era deshidratată și avea mușcături de căpușe, dar altfel nu era vătămată.

Citește și: Șos și groază pentru o echipă de arheologi! Cercul de piatră „antic” despre care se crede că are o vechime de mii de ani a fost construit de fapt în anii 1990?! | DeStiut.ro

Rezidentul local, Wayne Brown a descoperit-o pe Charlee în afara casei sale vineri seara. Petrecuse trei ore căutând-o pe Charlee joi – propriul său frate a dispărut la vârsta de trei ani și mai târziu a fost găsit înecat într-un pârâu.

Când au găsit-o, el a declarat pentru Courier Journal  „Sunt convins că Dumnezeu a condus-o la veranda noastră”. Bunica lui Charlee, Beth Campbell, crede că a fost Penny. Ea i-a spus lui WISTV: „Nici măcar nu pot explica cât de fericită sunt că acest copil este acasă, pentru că o iubesc mai mult decât orice în lumea asta”.

„Uimitoarea poveste de supraviețuire a lui Charlee a continuat în această seară, când s-a dus pe un pridvor pe Roy Layne Road în această seară. Proprietarii de case și-au dat seama cine este și au contactat autoritățile. în mod ironic, câinele ei s-a întors singur acasă cu câteva minute înainte ca Charlee să se apropie de proprietari. Nu putem mulțumi suficient pompierilor, EMT-urilor, dispecerilor, echipelor de căutare, altor agenții de siguranță publică și căutătorilor voluntari din comunitatea. Locuitorii districtului Bullitt întotdeauna se sar pentru a se ajuta reciproc.”

a declarat șeriful districtului Bullit pe Facebook

„Acesta este eroul nostrum, chiar aici”, a spus Campell pentru WAVE 3 News despre Penny  într-un interviu. Șeriful din Bullitt, Donnie Tinnell, a declarat pentru Fox 19: „Nu-mi vine să cred că a supraviețuit. Există coioți pe dealurile lor. Există șerpi cu clopoței și căpușe, toate elementele. Și cumva a ieșit într-o formă destul de bună.”

sursa

Citește și: The Flaming Lips a susținut un concert cu trupa și fanii înglobate în bule de plastic | DeStiut.ro

Citește și: Covid-19: Elevii unei trupe de liceu din SUA repetă în bule individuale | DeStiut.ro

Citește și: Idee inedită a unei profesoare în plină pandemie! Și-a mutat clasa in aer liber! | DeStiut.ro