DE STIUTEntertainmentINEDITLIFE STYLEPOVESTI DE VIATASANATATESOCIALSTIRI

Covid-19: Elevii unei trupe de liceu din SUA repetă în bule individuale | DeStiut.ro

Covid-19: Elevii unei trupe de liceu din SUA repetă în bule individualeCredit: YouTube

Elevii de la liceul Wenatchee din statul Washington spun că au găsit cea mai sigură metodă pentru a exersa la instrumente, fără să se îngrijoreze că ar putea răspândi COVID-19, în cazul în care unul dintre ei este infectat, relatează BBC News.

Elevii liceului intră acum în cort, de fiecare dată când fac ora de muzică. Și asta pentru a se asigura că pot cânta la instrumente, fără alte restricții, în afară de cele legate de spațiu.

„Ideea a fost a profesorilor de muzică, având în vedere că urma să reluăm cursurile în scenariul hibrid. Era o îngrijorare în ceea ce privește cântatul fără mască, așa că am vrut să ne asigurăm că elevii noștri pot să cânte atât vocal, cât și la un instrument, în grupuri, pentru a exersa împreună.”

– a declarat directorul liceului.

Citește și: Germania, Franța, Italia și Spania suspendă utilizarea vaccinului AstraZeneca | DeStiut.ro

Soluția a fost una acceptată cu drag de toată lumea. Singura persoană care a avut puține probleme a fost elevul care trebuie să cânte la tubă. Asta pentru că abia a putut să strecoare și instrumentul în cortul de o singură persoană, scrie publicația locală Wenatchee World, relatează Libertatea. Ideea de a cânta într-o „bulă de plastic” nu a fost folosită doar de liceul din statul american Washington. Formația rock The Flaming Lips a susținut un concert în astfel de echipamente. Atât muzicienii, cât și spectatorii au stat într-un fel de mingi gonflabile.

sursa

Citește și: Idee inedită a unei profesoare în plină pandemie! Și-a mutat clasa in aer liber! | DeStiut.ro

Citește și: Italia inaugurează „trenul de ambulanță” pentru transportul medical pe cale ferată! | DeStiut.ro

Citește și: Meteorul explodează deasupra statului Vermont cu forta a 200 de kilograme de TNT | DeStiut.ro