DE STIUTINEDITLIFE STYLEPOVESTI DE VIATASOCIALSTIRI

Ofiţerul de poliţie acoperă cu haina lui câinele lovit de maşină până la sosirea ajutoarelor | DeStiut.ro

Ofiţerul de poliţie acoperă cu haina lui câinele lovit de maşină până la sosirea ajutoarelorCredit: Facebook/Chautauqua County Sheriff

Sergentul Chris Howlett habar nu avea că acțiunile sale vor deveni virale când s-a oprit să ajute un câine care fusese lovit de o mașină. Fotografia în care se vede cum ajută căelușa pe nume Rogue a devenit de atunci virală. Postată inițial pe pagina de Facebook a șerifului județului Chautauqua, fotografia a fost distribuită pe site-urile de știri din întreaga lume.

Sgt. Howlett răspunde la un apel despre un animal aflat în primejdie. „A fost puțin copleșitor”, a spus sergentul. Howlett a declarant pentru The Post-Journal: „Sincer să fiu, nu sunt genul care să fie în centrul atenției sau să caut atenție”.

Howlett și partenerul său, adjunctul Jason Beichner, au răspuns la raportul unui câine lovit de o mașină. La sosire, au găsit-o pe Rogue în șanț. Howlett și-a scos jacheta pentru a menține câinele cald, în timp ce Beichner a plecat pentru a-l găsi pe proprietarul animalului.

Citește și: O fetiță de 2 ani a dispărut timp de 2 zile! câinele ei i-a rămas alături tot timpul și este considerat un erou! | DeStiut.ro

O fotografie cu Howlett ajutând-o pe Rogue a fost făcută și trimisă șerifului județului Chautauqua, care a postat-o ​​pe pagina lor de Facebook, comentând: „În perioadele în care pare să existe o presă negativă pentru aplicarea legii, acest lucru arată o oarecare compasiune din partea forțelor de ordine și în special a deputaților noștri: Sgt. Chris Howlett văzut reconfortând un câine care a fost lovit de un vehicul. Ea s-a reunit cu proprietarii ei care îi monitorizează starea. A suferit răni ușoare, dar se așteaptă să fie în regulă ”.

O săptămână mai târziu, șeriful din județul Chautauqua a lansat o actualizare a câinelui. Familia a fost contactată pentru a oferi o actualizare. Numele ei este Rogue și este evaluată de medicii veterinari. Se descurcă bine și toată lumea speră că se va întoarce acasă cât de curând. „Sunt sigur că familia a apreciat foarte mult manifestarea sprijinului din partea tuturor.”

sursa

Citește și: The Flaming Lips a susținut un concert cu trupa și fanii înglobate în bule de plastic | DeStiut.ro

Citește și: Germania, Franța, Italia și Spania suspendă utilizarea vaccinului AstraZeneca! Ce decizie ia Romania? | DeStiut.ro

Citește și: Sacha Jafri stabilește recordul mondial pentru „Cea mai mare pictură pe pânză” | DeStiut.ro