DE STIUTSTIRI

Papagalii de la o Grădină Zoologică din Anglia, „concediați” din cauză că înjurau vizitatorii | DeStiut.ro

Papagalii de la o Grădină Zoologică din Anglia, „concediați” din cauză că înjurau vizitatorii

În orice afacere, este important să îi faci pe clienți să se simtă bineveniți. Faptul că angajații sau reprezentanții încep imediat să lanseze insulte, de exemplu, ar ofensa clienții și ar duce la recenzii online mixte sau negative.

Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care Lincolnshire Wildlife Park, o grădină zoologică din estul Angliei, a optat pentru îndepărtarea a cinci papagali din parcul principal, după ce păsările au întâmpinat vizitatorii spunându-le să „se ducă dracului” („f*ck off”).

„Pur și simplu au luat-o razna, toți înjurau”, a declarat directorul executiv al locului, Steve Nichols pentru CNN Travel. „Am fost îngrijorați de copii.”

Potrivit CNN, păsările agitate au fost donate recent parcului de cinci proprietari diferiți și și-au făcut imediat cunoscute temperamentele. Papagalii cenușii africani au etichetat un angajat drept „gras” și au lansat alte insulte ori de câte ori personalul sau oaspeții mergeau pe lângă incinta lor.

Citește și: Clujenii au inaugurat prima stație sport smart de bus din țara! | DeStiut.ro

Papagalii de la o Grădină Zoologică din Anglia, „concediați” din cauză că înjurau vizitatorii

În timp ce unii oaspeți s-au bucurat de bâlbâiala profană, râsul lor a încurajat papagalii să înjure în continuare. Oficialii parcului s-au îngrijorat că vizitatorii vor fi deranjați de răbufnirea acestora și au decis să scoată păsările din expunerea publică.

„Într-o perioadă foarte scurtă de timp, încep, la propriu, să se înjure unul pe celălalt”, a spus Steve Nichols. „„F ** k off” este cel mai frecvent”, a explicat el – „este foarte ușor de învățat pentru ei” – dar păsările ar rosti „orice vă puteți gândi”.

Păsările nu au fost alungate în întregime din parc. Angajații speră că o perioadă de calmare ar putea ajuta papagalii să se adapteze, dar fiind alături de alte păsări, aceștia le-ar putea deveni o influență proastă.

„A lua un papagal care înjură nu este un lucru neobișnuit, este ceva care se întâmplă probabil de trei sau patru ori pe an”, a spus Steve Nichols. „Am lua în mod normal unul sau doi papagali într-o săptămână. Astăzi am luat în opt”.

Steve Nichols, director executiv al Lincolnshire Wildlife Park, a declarat pentru BBC că „speră” că păsările vor învăța cuvinte mai potrivite, „dar dacă îi învață pe ceilalți un limbaj urât și voi ajunge cu 250 de păsări care înjură, nu știu ce vom face.” Cenușii africani sunt printre cele mai populare specii de papagal. Aproximativ 1,1 milioane de păsări de interior au fost ținute ca animale de companie în Marea Britanie în 2019, potrivit Asociației Producătorilor de alimente pentru animale de companie.

Citește și: Liderii Pentagonului sunt în carantină după ce au fost expuși la virus | DeStiut.ro

Citește și: Furtuna Alex lovește Marea Britanie! | DeStiut.ro

Citește și: Maternitatea și nașterea în Marea Britanie: „Nu am plătit nicio liră pentru consultații, naștere, spitalizare sau medicamente!” | DeStiut.ro

sursa1

sursa2