CelebritiesDE STIUTINEDITPOVESTI DE VIATASTIRI

Sadio Mane: Nu doar un mare jucător de fotbal, ci și un mare om | DeStiut.ro

Sadio Mane, starul Liverpool din Senegal, a dat lumii o lecție de modestie după ce unii fani l-au văzut purtând un iPhone spart în timp ce se pregătea pentru un joc în Premier League

Sadio Mane: Nu doar un mare jucător de fotbal, ci și un mare omCredit: Liverpool Twitter

Sadio Mane este unul dintre superstarurile echipei Liverpool. Mane câștigă aproximativ 10,2 milioane de dolari anual și este unul dintre fotbaliștii de top din lume. Cu toate acestea, recent, a existat o fotografie încărcată de Mane care a frânt inimile multor fani. În fotografie, Mane este surprins cu un iPhone 11 crăpat. Mulți fani au fost uimiți și se întrebau de ce Mane nu-și cumpără un Iphone nou. Răspunsul său câștigă acum internetul și le-a arătat multor fani cât de umil și modest este atacantul senegalez.

Într-un interviu acordat TeleDakar în octombrie 2019, Mane a subliniat că obiectivul său principal, după ce a devenit unul dintre jucătorii de top, a fost să ajute oamenii. „De ce aș vrea zece Ferrari, 20 de ceasuri cu diamante și două avioane cu reacție? Ce ar face asta pentru lume? Am murit de foame, am lucrat pe câmp, m-am jucat desculț și nu m-am dus la școală. Acum pot ajuta oameni. Prefer să construiesc școli și să le dau oamenilor săraci mâncare sau îmbrăcăminte. Am construit școli [și] un stadion; oferim haine, încălțăminte și alimente pentru persoanele aflate în sărăcie extremă. În plus, dau 70 de euro pe lună tuturor oameni dintr-o regiune senegaleză foarte săracă pentru a contribui la economia familiei lor. Nu trebuie să afișez mașini de lux, case de lux, călătorii și chiar avioane. Prefer ca oamenii mei să primească puțin din ceea ce mi-a dat viața”. Spuse Mane.

Citește și: Clujenii au inaugurat prima stație sport smart de bus din țara! | DeStiut.ro

Sadio Mane: Nu doar un mare jucător de fotbal, ci și un mare om

În același interviu, Mane a dezvăluit că telefonul este un cadou de la dragul său prieten Gini Wijnaldum, un jucător de fotbal olandez. Deși Mane este mai mult decât capabil să cumpere un nou iPhone, el a ales să onoreze prietenia.

Laudă pentru Mane a inundat Senegalul, în timp ce imaginile celebrărilor din satul său natal Bambali, din sudul țării, au circulat pe rețelele de socializare. Președintele senegalez Macky Sall a scris pe Twitter că victoria lui Mane a fost o „minune” care merită să fie anunțată ca exemplu pentru tineri. Jucătorul a avut un an de succes atât cu Liverpool, cu care a câștigat Liga Campionilor și Cupa Mondială a Cluburilor, cât și cu echipa din Senegal.

Citește și: Locul de odihnă al lui Iisus Hristos, expus pentru prima dată în secole | DeStiut.ro

Citește și: Controversata „Universitate Ambulantă”, locul unde s-a lansat Marie Curie | DeStiut.ro

Citește și: Chang și Eng, adevărații gemeni siamezi, au fost mult mai mult decât un spectacol ciudat | DeStiut.ro

sursa