DE STIUTEntertainmentMoviesSTIRI

5 zile până la lansarea Sezonului 5 din „Money Heist”! Când va aparea partea a doua? | DeStiut.ro

5 zile până la lansarea Sezonului 5 din „Money Heist”! Când va aparea partea a doua?Money Heist – Picture: Netflix

Prima jumătate a Sezonului 5 Money Heist (aka La Casa De Papel ) va ajunge pe Netflix în doar câteva zile. Money Heist deține în prezent recordul actual de a fi cel mai urmărit titlu non-englez de pe Netflix. Al patrulea sezon din Money Heist a reușit să acumuleze 65 de milioane de vizionări incredibile în întreaga lume și, din august 2021, domina în continuare primele 10 locuri din lume.

Înainte de a trece la ceea ce știm despre sezonul 5, ar trebui să verificați documentarul însoțitor lansat pe 3 aprilie 2020, numit Money Heist: The Phenomenon . Documentează ascensiunea meteorică a seriei cu invitați speciali, inclusiv Ted Sarandos, precum și o mare parte din distribuție și creatori.

Sezonul 5 volumul 1 din Money Heist va sosi pe 3 septembrie 2021. Dar ATENȚIE! Money Heist sezonul 5 volumul 2 va sosi pe 3 decembrie 2021.

De ce este sezonul 5 din Money Heist este cel final?

Probabil că mulți fani se vor întreba de ce se termină Money Heist. Probabil există o serie de motive, dar Alex Pina a clarificat totul.

Potrivit ziarului spaniol Marca (h / t Netflix-Nederland ), serialele care au o cerere crescută este parțial motivul pentru care serialul devine greu de continuat. Se știe situașia cu serialele anterioare, mai ales când vine vorba de distribuții mari de ansamblu, menținerea tuturor devine dificilă.

Citește și: Netflix pregătește „Tudum”, primul său eveniment virtual global pentru fani, pe 25 septembrie | DeStiut.ro

Spin-off-urile, totuși, nu au fost excluse, atât cu Javier Gómez Santander, cât și cu Álex Pina, indicând că acest lucru ar putea veni în viitor.

„Avem multe oportunități pentru spin-off-uri. Acest lucru se datorează identităților puternice ale personajelor. Am căutat întotdeauna personaje complexe, așa că cred că aproape fiecare personaj are o latură pe care am vrea să o vedem într-un spin-off.”

– Alex Pina

Citește și: Netflix a anunțat lansarea ultimului sezon „La Casa de Papel”! Este serialul bazat pe întâmplări reale? | DeStiut.ro

Câte episoade va avea în total Sezonul 5 Money Heist ?

Sezonul 5, confirmat de FormulaTV, va avea 2 episoade mai lungi decât cele anterioare, cu un total de 10 episoade pentru a încheia seria. Acest lucru este confirmat prin Netflix Media Center.

Sursa

Citește și: Disney închide studiourile Blue Sky, Fox Animation House responsabile pentru „Epoca de gheață” și multe altele. Câte studiouri de animație au mai rămas? | DeStiut.ro

Citește și:Netflix 2021 = UN FILM NOU ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ! | DeStiut.ro

Citește și: Netflix lansează trailer-ul pentru „Blood Brothers”, documentarul despre prietenia dintre Muhammad Ali si Malcolm X | DeStiut.ro